درمان افسردگی عروس هلندی | دلایل افسرده شدن عروس هلندی

خرید دستگاه جوجه کشی

عروس هلندی جز پرندگان باهوش و حساس است که توانایی درک بسیار بالایی دارد و همین موضوع باعث می‌شود که اگر پرنده در محیط پر تنش قرار بگیرد دچار آسیب شود. مهمترین تاثیری که شرایط نامساعد محیط روی این پرنده می‌گذارد افسردگی عروس هلندی است که اگر به موقع شناسایی و درمان نشود ممکن است عواقب بدی در پیش داشته‌باشد.

در این متن از چیکن هچ، تمامی دلایل افسردگی عروس هلندی و راه های درمان ان گفته شده است.

دستگاه جوجه کشی آرکام 24 تایی
دستگاه جوجه کشی آرکام 24 تایی
» دارای عملکرد حرفه ای در جوجه درآوری از تخم عروس هلندی
» دارای برد پیشرفته و اتوماتیک جوجه کشی
» امکان چرخش گهواره ای تخم ها
۲۵,۷۰۰,۰۰۰ تومان

چند روش سریع برای درمان افسردگی عروس هلندی

عروس هلندی یکی از پرندگان زیرک با توانایی‌های بسیار بالایی است که به خوبی می‌تواند اتفاقاتی که در محیط اطرافش رخ می‌دهد را درک کند و همین موضوع باعث می‌شود که اگر در شرایط خوبی قرار نگیرد دچار آسیب‌های عصبی شود.

روحیه حساس این پرنده و درک بالایی که دارد کوچکترین تغییر در محیط را حس می‌کند و  اگر در شرایط استرس زا و تنش قرار بگیرد دچار افسردگی می‌شود. از آنجایی که تشخیص افسردگی در عروس هلندی راحت نیست باید دقت بسیاری در نوع رفتار پرنده داشته باشید چرا که اگر عروس هلندی دچار بیماری افسردگی باشد ممکن است به خود آسیب جدی وارد کند.

پس اگر قرار است اقدام به پرورش عروس هلندی کنید باید شرایط نگهداری از آن را بطور کامل بدانید و محیط زندگی این پرنده را طوری فراهم کنید که دچار مشکلات روحی نشود چرا که اگر به سیستم عصبی عروس هلندی آسیبی وارد شود می‌تواند عواقب بدی در انتظار آن باشد که یکی از آن‌ها به خطر افتادن سلامت این پرنده است.

چند روش سریع برای درمان افسردگی عروس هلندی - چیکن هچ

الف) اگر عروس هلندی شما دچار افسردگی شد در مرحله اول باید آن را به یک دامپزشک خوب نشان دهید تا با بررسی شرایط اقدامات لازم را برای بهبود پرنده تشخیص دهد.

ب) شرایط محیطی که عروس هلندی در آن نگهداری می‌شود را بررسی کرده و عواملی که باعث تنش و اضطراب می‌شود را حذف کنید.

پ) دمای محل زندگی این پرنده زینتی باید متعادل باشد چرا که بسیار به نوسانات دما حساس است. هوای محل نگهداری عروس هلندی نه باید خیلی سرد و نه خیلی گرم باشد چرا که تغییر ناگهانی دما باعث ایجاد شوک شده و پرنده دچار افسردگی می‌شود. بهترین دما برای نگهداری عروس هلندی از 18 تا 22 درجه سانتی گراد است.

ت) ذهن پرنده خود را با استفاده از وسایل سرگرم کننده و اسباب بازی درگیر کرده و چند وسیله بازی جذاب و تحریک کننده برای عروس هلندی تهیه کنید.

ج) پخش موسیقی باعث می‌شود پرنده از نظر روحی کمی مساعدتر شود پس در روز کمی برای این پرنده زیبا موسیقی پخش کنید.

چ) استفاده از داروهای گیاهی و شیمیایی هم می‌تواند در درمان افسردگی عروس هلندی کمک شایانی کند. البته لازم به ذکر است که داروهای شیمیایی ممکن است عوارضی برای پرنده داشته‌باشد و تا جایی که امکان دارد از داروهای گیاهی برای درمان افسردگی عروس هلندی استفاده کنید.

چرا عروس هلندی دچار افسردگی می‌شود؟

جلب است بدانید که عروس هلندی هم مانند سایر پرندگان و حیوانات دچار افسردگی می‌شود. اگر این پرنده زینتی زیبا را برای نگهداری انتخاب می‌کند باید شرایط مناسب و خوبی برای آن فراهم کنید چرا که شرایط محیطی یکنواخت یا پر تنش و تنها گذاشتن و صحبت نکردن با عروس هلندی باعث  افسردگی می‌شود.

در ابتدا باید بدانید که چه علت‌های باعث بروز این بیماری در عروس هلندی می‌شود تا بتوانید تا جایی که ممکن است از بروز افسردگی در این پرنده جلوگیری کنید. بطور کلی عوامل محیطی نامساعد باعث بروز افسردگی در عروس هلندی می‌شود که این علائم به شرح زیر است:

·تنهایی

اگر از این پرنده نگهداری می‌کنید باید بدانید که عروس هلندی خیلی زود به صاحب خود وابسته می‌شود و اگر به هر دلیلی نتوانستید نیازهای پرنده را برطرف کنید و برای آن وقت بگذارید و این پرنده را برای مدتی به حال خودش رها کرده‌اید مطمئن باشید که این پرنده دچار آسیب روحی می‌شود.

تنهایی - چیکن هچ

· شرایط محیط

شرایط نگهداری عروس هلندی بسیار مهم است و باید محل زندگی آن آرام باشد وجود هرگونه رفتار ترسناک، صدای بلند و استرس‌زا ممکن است به سیستم عصبی آن آسیب وارد کند. علاوه بر این تغییر ناگهانی جریان هوا هم باعث افسردگی این پرنده می‌شود.

· جدایی

عروس هلندی به دلیل اینکه خیلی زود وابسته می‌شود  و اگر برای مدتی از جفتش دور باشد و یا صاحبش آن را تنها بگذارد باعث ناراحتی و افسردگی در این پرنده می‌شود.

جدای - چیکن هچ

· سن بالا در عروس هلندی

اگر قصد نگه داری از عروس هلندی را دارید دقت کنید که حتما پرنده جوانی را انتخاب کنید چرا که هرچه سن این پرنده بیشتر باشد به زمان بیشتری نیاز دارد تا با صاحب خود آشنا شود و در این مدت این پرنده دچار افسردگی می‌شود.

سن بالا در عروس هلندی - چیکن هچ

· قفس نامناسب

حتما باید برای پرنده خود قفس بزرگی انتخاب کنید که در آن احساس راحتی داشته باشد و هر چند وقت یکبار آن را بیرون از قفس آورده تا قدم بزند. این کار باعث  حس بهتر در پرنده می‌شود.

قفس نامناسب - چیکن هچ

· قهر کردن

عروس هلندی ممکن است به دلایلی با صاحب خود قهر باشد که همین قهر و ناراحتی باعث افسردگی می‌شود.

· تغییر رژیم غذایی

اگر بطور ناگهانی غذای پرنده را عوض کنید ممکن است بدن پرنده دچار شک شود و همین موضوع باعث افسردگی آن می‌شود.

تغییر رژم غذایی - چیکن هچ

· دیدن حیوانات شکاری

به دلیل داشتن روحیه حساس این پرنده با دیدن حیوانات شکاری دچار ترس شده و همین موضوع باعث افسردگی آن می‌شود.

پس اگر این پرنده زیبا را در منزل نگهداری می‌کنید حتما باید شرایط مساعد و مناسبی برای آن فراهم کنید تا از بروز افسردگی در عروس هلندی جلوگیری شود ولی اگر به هر دلیلی و بطور ناخواسته شرایط مساعد نبود و پرنده دچار بیماری شد حتما علائم آن را بدانید تا بتوانید در کوتاه‌ترین زمان قبل از آنکه به پرنده آسیبی وارد شود به درمان افسردگی عروس هلندی بپردازید.

علایم افسردگی در عروس هلندی به چه صورت است؟

وقتی که عروس هلندی دچار افسردگی می‌شود در ابتدا شاید متوجه ان نشوید و آن را با بیماری‌های دیگر اشتباه بگیرید چرا که تشخیص افسردگی در این پرنده کمی دشوار است. ولی اگر برای مدتی پرنده را رها کردید و هم صحبتی نداشت و یا در محیط پر از استرس بود و بعد از مدتی پرنده بطور ناگهانی دچار تغییر رفتار شد؛ بدانید که عروس هلندی دچار افسردگی شده‌است و هرچه سریع به فکر درمان آن باشید. چرا که این بیماری عواقب بدی دارد و ممکن است با گذشت زمان پرنده به خود آسیب بزند.

علایم افسردگی در عروس هلندی به چه صورت است؟ - چیکن هچ

در ادامه شما را با علایم این بیماری آشنا می‌کنیم تا در صورت مشاهده هر کدام از آن‌ها به فکر راه درمان آن باشید.

علائم بیماری افسردگی در عروس هلندی شامل مواردی چون:

· بی توجهی به محیط اطراف

زمانی که عروس هلندی در گوشه‌ای بی حرکت می ایستد و هیچ کاری نمی‌کند و نسبت به اتفاقات و محیط اطرافش بی توجه است به احتمال زیاد دچار افسردگی شده‌است.

· غذا نخوردن و بازی نکردن

بطور کلی عروس هلندی پرنده‌ای با مزه و بازیگوش است، اگر این پرنده برای مدتی میل به غذا خوردن و بازی کردن نداشت باید بدانید که عروس هلندی شما دچار افسردگی شده و حتما باید به درمان آن بپردازید.

· پرکنی و پرخاشگری

زمانی که عروس هلندی بطور مداوم در حال صحبت کردن یا آواز خواندن است به معنای حال خوب آن نیست و باید علت‌های آن را بررسی کرد. در مواقعی این پرنده دچار افسردگی می‌شود و شروع به کندن پرهای خود می‌کند و یا بطور غیر منتظره پرهای آن می‌ریزد که این‌ها نشانه افسردگی است.

· پف کردن پرها

نامرتب بودن و افتادگی پرها در این پرنده می‌تواند نشانه‌ای از افسردگی باشد.

افسردگی عروس هلندی می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که باید تمام موارد را بدانید و سطح فعالیت و معاشرت پرنده خود را کنترل کنید. در صورت مشاهده هر کدام از موارد ذکر شده حتماً به فکر درمان آن باشید.

روش‌های پیشگیری از افسردگی عروس هلندی

برای جلوگیری از افسردگی در عروس هلندی باید آن را سرگرم کنید، می‌توانید با استفاده از اسباب بازی‌های مختلف، آینه، موسیقی و صحبت کردن با آن، پرنده خود را سرگرم کرد.

شرایط زندگی این پرنده را به گونه‌ای آرام و دور از استرس فراهم کنید که موجب استرس و آسیب به سیستم عصبی آن  نشود.

قفسی برای عروس هلندی انتخاب کنید که بزرگ و تمیز باشد و در روز چند ساعت پرنده را از قفس بیرون آورده تا قدم بزند و حس آزادی داشته باشد.

تا جایی که امکان دارد پرنده خود را تنها نگذارید و اگر امکان دارد برای آن جفتی انتخاب کنید تا در مواقعی که به دلایل مشغله کاری فرصت وقت گذراندن با عروس هلندی را ندارید احساس تنهایی نکند.

اگر عروس هلندی شما دچار بیماری افسردگی است باید قبل از اینکه به پرنده آسیبی وارد شود به دنبال راهکاری برای آن باشید. در ادامه قصد داریم تا راهکارهای درمان افسردگی عروس هلندی را برای شما بگوییم تا اگر با آن مواجه شدید بتوانید در زمان کمی آن را درمان کنید.

کلام آخر

در این متن از چیکن هچ درمان خانگی افسردگی عروس هلندی آموزش داده شد. عروس هلندی یک پرنده زینتی و حساسی است که اگر شرایط نگهداری مناسبی نداشته باشد ممکن است دچار بیماری افسردگی شود. این پرنده به شدت از تنهایی بیزار است و دوست دارد همیشه هم بازی و هم صحبتی داشته باشد. اگر عروس هلندی شما دچار افسردگی شد باید قبل از اینکه به پرنده آسیب جدی وارد شود به فکر درمان آن باشید. همانطور که گفتم اگر به موقع این بیماری را شناسایی کنید به راحتی و در کوتاه ترین زمان به درمان افسردگی عروس هلندی بپردازید و پرنده شاد و سرحال داشته‌باشید.

⚠ هشدار : تمامی مطالب نوشته شده در این مقاله به منظور افزایش اطلاعات عمومی می باشد و نباید جایگزین نظر پزشک یا متخصص تلقی شود ⚠

لیست قیمت دستگاه جوجه کشی

نوشته های مشابه

‫11 دیدگاه ها

  1. سیدعلی موسوی
    says:

    سلام خسته نباشید
    عروس هلندی من دو روز گم شد مامانم ی عروس هلندی دیگه خرید برام ،بعد عروس هلندی خودم پیدا شد
    این دوتا از وقتی پیدا شده باهمن آیا بمونن باهم یا جداشون کنم؟
    عروس هلندی اولم ک گم شده ازوقتی پیدا شده هم کم حرف شده و هم خیلی گاز میگیره و نوک شو میزنه ب قفس چیکارکنم؟

    1. دکتر سیمین یعقوبی
      says:

      سلام سیدعلی جان
      بهتره جداشون کنی
      رفتارهاش نشون میده که به شدت تحت استرس هست و اینم میتونه افسرده ش کنه

  2. Bbbbbbbahajajaj
    says:

    سلام من ۳ الی ۴ روز هست، که یه عروس هلندی نر حدودا یک ساله خریدم ،ولی متاسفانه پر هاشو پف میکنه ، بی حال هست ، و پرخاشگر، تمام علائم افسردگی رو داره ،ظاهرا قبل از اینکه بخرمش تو مغازه با یه عروس هلندی دیگه جفت شده و من اینو موقع خرید نمیدونستم و ناخواسته اونا رو از هم جدا کردم،خواستم ببینم باید چیکار کنم که از افسردگی در بیاد ؟میتونم یه جفت جدید براش انتخاب کنم؟یاحتما باید با همون جفت قدیمیش باشه ،یا بدون جفت هم میشه درمانش کرد؟

  3. Sara
    says:

    سلام من تقریبا در سن دو ماهگی دو عروس هلندی نر و ماده رو خریدم الان دو ماهه دست منن اوایل عروس هلندی مادم خیلی شیطون بود ولی الان از قفسش بیرون نمیاد یا مثلا وقتی میخوام بگیرمش میاد رو دستم ولی پرواز میکنه دوباره میشینه رو قفس عروس هلندی نر مثل قناری میخونه سرحاله خیلی هم دستیه صحبت میکنه اسباب بازی هم دارن قفس بزرگ و مناسبی دارن عروس هلندی مادم چند روزی هستش که پرهاشو میکنه روزی چند ساعته از قفس بیرون میان و ازادن چرا اینطوری شده؟چون نه محل زندگیش عوض شده نه غذاش نه رفتار من اگه میشه راهنمایی کنید ممنون

    1. دکتر سیمین یعقوبی
      says:

      سلام دوست عزیز
      ممکنه بهش استرس وارد شده باشه
      این میتونه حضور یه فرد ناشناس باشه، شنیدن صداهای بلند، یا بخاطر ترس های شبانه باشه مثل دیدن نور یا سایه
      باید علتشو شناسایی کنی

  4. سعید رحمتی فر
    says:

    دوست عزیز مثل اینکه من موضوع را اشتباه به شما گفتم عروس خودم که ۳ سالشه نر هم هست دچار افسردگی گوشه گیری شده همینجور هم میخابه میرم بالا سرش قشنگ معلوم قهر خودشو به خواب میزنه ولی ماده که تازه خریدم نه اون بر عکس میخاد بره پیشش

    1. دکتر رویا محمدفر
      says:

      بله درسته
      روش های درمانی که تو مقاله نوشته شده رو به کار بگیرید بهتر میشه

  5. ناشناس
    says:

    سلام باید چه جور اهنگاهی برای عروس هلندیم بزارم

    1. دکتر رویا محمدفر
      says:

      سلام دوست عزیز
      تفاوتی نداره
      این بستگی داره به خود پرندتون که از چه ریتمی خوشش بیاد

      1. سعید رحمتی فر
        says:

        سلام من برا عروس هلندی یه جفت ماده گرفتم ولی انگار خیلی بی حال افسرده به نظر میرسد

        1. دکتر رویا محمدفر
          says:

          سلام دوست عزیز
          چون تازه به جمعتون اضافه شده طبیعیه که فعلا این رفتار رو از خودش نشون بده
          باید اجازه بدی با تو و محیط جدید آشنا بشه و عادت کنه تا رفتارش تغییر پیدا کنه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای اطلاع از پاسخ به نظر خود، شماره همراه را در کادر زیر وارد کنید.

دکمه بازگشت به بالا