پرورش قرقاول گوشتی | میزان درآمد و مشکلات آن

خرید دستگاه جوجه کشی

به دنبال پرورش قرقاول گوشتی هستید؟ از میزان درآمد و مشکلات پرورش قرقاول گوشتی بی خبرید؟ اطلاعات کاملی از بهترین نژاد قرقاول برای پرورش گوشتی ندارید؟ با ما تا انتهای این نوشته از وبسایت چیکن هچ همراه باشید تا اطلاعات مورد نیاز لازم در این حیطه را کسب کنید.

دستگاه جوجه کشی ۱۶۸ تایی اسکندری
دستگاه جوجه کشی ۱۶۸ تایی اسکندری
» دارای ظرفیت جوجه کشی از 256 تخم قرقاول
» برخورداری از بدنه ی قابل شستشو و ضد زنگ
» مجهز به سیستم ستر و هچر همزمان
۱۰,۵۰۰,۰۰۰ تومان

چگونگی پرورش قرقاول گوشتی 

روش های مختلفی برای پرورش قرقاول گوشتی وجود دارد که جهت انجام آن می توانید اقدام به خرید تخم نطفه دار و یا قرقاول مولد برای پرورش کنید که در ادامه به توضیح هر یک از این موارد پرداخته شده است.

خرید تخم نطفه دار

شما می توانید پرورش خود را با خرید تخم نطفه دار شروع کنید توجه داشته باشید که تخم نطفه دار نژاد آمریکایی، پاکستانی و… بهترین نمونه در این حیطه هستند. برای جوجه کشی از این تخم ها نیاز به دستگاه جوجه کشی دارید که پس از گذراندن دوره ستر و هچر و متولد شدن جوجه ها می توانید پرورش خود را رسما آغاز کنید.

پرورش قرقاول مولد

پرورش قرقاول مولد - چیکن هچ

در این روش از قرقاول هایی که دارای سن 11 تا 17 ماهگی هستند برای پرورش استفاده می شود و شما می توانید اقدام به خرید آنها از مراکز معتبر کنید تا عاری از هرگونه بیماری باشند و مشکلی در راندمان کاری شما ایجاد نکنند.

دوره پرورش قرقاول گوشتی

قرقاول آمریکایی یکی از بهترین نژادها برای پرورش گوشتی می باشد زیرا از خاصیت وزن گیری بالایی برخوردار است. دوره پرورش قرقاول های گوشتی 5 الی 5.5 ماهه می باشد. اغلب قرقاول های گوشتی را تا سن 5.5 ماهگی نگهداری می کنند تا به آن وزن ایده آل ممکن رسیده باشند. وزن مناسب برای کشتار قرقاول گوشتی 1300 گرم می باشد.

بهترین نژاد برای پرورش قرقاول گوشتی 

بهترین نژاد برای پرورش قرقاول گوشتی - چیکن هچ

در پرورش قرقاول گوشتی برای کسب بهترین بازدهی یکی از اصولی ترین راهکارها  انتخاب نژادهای مناسب گوشتی می باشد در این میان می توان به نژادهای نظیر پاکستانی، خضری، آمریکایی اشاره کرد که بیشترین وزن گیری را در طول دوره پرورش دارند.

شرایط سالن و مکان پرورش قرقاول گوشتی 

مکان و یا سالن پرورش قرقاول گوشتی باید دارای یکسری اصول باشد که قرقاول بتواند به راحتی در آن به حیات خود ادامه دهد بدین منظور به ازای هر قرقاول  بالغ یک متر مربع جا نیاز است.

جوجه قرقاول ها اغلب به فضای کوچکی در سالن  نیاز دارند به عنوان مثال در 7 متر مربع میتوان 120 جوجه قرقاول نگهداری کرد.

علاوه بر موارد ذکر شده شرایط دیگری باید از لحاظ دما، رطوبت، نور، تهویه و … آماده سازی شود در این راستا برای ایجاد شرایط مطلوب نیاز به تجهیزات مختلفی نظیر دانخوری و آبخوری، دماسنج و رطوبت سنج، هواکش، هیتر و… وجود دارد.

تغذیه قرقاول گوشتی 

تغذیه قرقاول گوشتی - چیکن هچ

غذای قرقاول شامل انواع دانه ها، علف، سبزیجات، حشرات ، گیاهان و… می باشد. شما می توانید برای تغذیه قرقاول از استارتر استفاده کنید. لازم به ذکر است جوجه ها باید تا سن سه هفتگی با تغذیه  کرامبل یا خمیری تغذیه شوند. از آنجایی که چینه دان قرقاول توانایی انباشت غذا را ندارد متناسب با نیاز پرنده غذا در اختیارش قرار دهید. میزان تغذیه قرقاول گوشتی در سنین مختلف متفاوت است.

آیا پرورش قرقاول سود ده است؟

در پرورش قرقاول میتوان از روش های مختلفی برای کسب سود استفاده کرد یکی از سودآورترین موارد در این حیطه فروش گوشت قرقاول می باشد.

از آنجایی که هزینه های پرورش و نگهداری قرقاول اندک است از لحاظ اقتصادی به  صرفه بوده و می توان به یک سودآوری مطلوبی دست پیدا کرد.

به عنوان مثال هزینه خوراک و تغذیه قرقاول به دلیل مصرف اندک آن در مقایسه با سایر طیور کم بوده و همین موضوع باعث سودده شدن این پرورش شده است.

معایب پرورش قرقاول گوشتی

پرورش قرقاول گوشتی نیز همانند پرورش سایر طیور دارای معایب مختلفی است که عبارتند از…

استرس قرقاول ها

عوامل متعددی منجر به استرس در قرقاول های گوشتی می شود که در نهایت کندی رشد را به همراه دارد. این پرنده ها می توانند در مقابل نور شدید، سر و صدای زیاد، رفت و آمد نیروی کار در داخل سالن، هنگام جمع آوری فضولات، قرار گرفتن در مجاورت حیوانات وحشی و… دچار استرس شوند.

بهترین راهکار کم کردن تعداد نیروی انسانی و دور نگه داشتن حیوانات وحشی از محل نگهداری قرقاول ها می باشد. 

سرمایه اولیه زیاد

در پرورش قرقاول گوشتی در مقایسه با سایر طیور سرمایه اولیه زیادی مورد نیاز است. بنابراین اگر پرورش شما بر پایه یک سری اصول و قواعد پیش نرود دچار ضرر و زیان خواهید شد.

جهت رفع این مشکل می توانید اقدام به پرورش مکانیزه کنید تا در فضای محدود امکان پرورش بالایی را داشته باشید بدین طریق سودآوری پرورش دهنده تضمین خواهد شد.

بیماری

قرقاول ها از مقاومت بدنی بالایی به نسبت سایر پرندگان برخوردارند اما احتمال ابتلا به بیماری نیز در آنها وجود دارد اگر در برابر بیماری های مختلف به درستی واکسینه نشوند و توجهی به سلامتی آنها در حین پرورش صورت نگیرد بیمار شده و در کوتاهترین مدت باعث تلف شدن تعداد زیادی قرقاول خواهد شد.

سخن آخر 

در این مقاله در رابطه با پرورش قرقاول گوشتی و معایب و مشکلات آن مطالب مختلفی آورده شده است که می توانید با خواندن آن اطلاعات مورد نیاز را کسب کنید. اگر در این راستا تجربه ای دارید با ما در قسمت نظرات در میان بگذارید.

⚠ هشدار : تمامی مطالب نوشته شده در این مقاله به منظور افزایش اطلاعات عمومی می باشد و نباید جایگزین نظر پزشک یا متخصص تلقی شود ⚠

لیست قیمت دستگاه جوجه کشی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای اطلاع از پاسخ به نظر خود، شماره همراه را در کادر زیر وارد کنید.

دکمه بازگشت به بالا